Op zoek naar een lekker zomers toetje? Dan is deze tropische trifle met mango en passievrucht perfect! Super romig met slagroom, mascarpone en heel fris en zomers met mango, verse passievrucht en het 100% fruitmoesje van Servero en dat samen met twee lekkere plakken vanillecake. Het toetje heb je zo in elkaar gezet, dus snel die keuken in!
Tropische trifle met mango en passievrucht
Heerlijke frisromige toetjes
Afdrukken
Pin
RatePorties: 4 toetjes
Dit heb je nodig:
- 8 plakken cake
- 300 milliliter slagroom
- 250 gram mascarpone
- 2 eetlepels suiker
- 2 bakjes 100% fruitmoesjes mango, perzik en passievrucht servero
- 1 verse mango
- 2 verse passievruchten
- 4 weckpotjes of glazen 200 ml
- Ronde uitsteker ter grootte van het glas
Zo maak je het:
- Pak de plakken cake en druk hier met de uitsteker rondjes cake uit
- Klop de slagroom samen met de mascarpone en suiker tot een stevig room
- Snijd de mango in kleine blokjes, snijd de passievruchten door de midden en verwijder het vruchtvlees
- Pak de weckpotjes of glazen en doe op de bodem een laagje slagroom, doe hier wat fruitmoes op en wat verse passievrucht en mango, dek af met een plakje cake
- Doe hier weer wat slagroom op en weer wat fruitmoes met mango en passievrucht
- Dek wederom af met een plakje cake, doe hier wat van het fruitmoes op, dan wat verse mango en spuit hierop nog een laagje slagroom en garneer met verse passievrucht
No Comments