Over Doortjes Keuken

Leuk dat je een kijkje neemt in mijn keuken! Ik hoop hier wekelijks nieuwe recepten op te plaatsen zodat jullie fijn kunnen bakken en/of koken.
Ik ben naast blogger, thuisbakster, moeder ook anesthesiemedewerker. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen, maar dit neemt wel wat tijd in beslag dus tijd om iedere dag te bakken heb ik niet.

Maar wie ben ik nu precies? Ik ben Dorien en ik ben getrouwd met Jasper en mama van Vera en Melle. Wij wonen ergens in het midden van Nederland, een prima uitvalsbasis voor ons werk. Ik ben een anesthesiemedewerker die overal en nergens werkt. Naast bakken en koken vind ik het heerlijk om er op uit te gaan, lekker terrasje pakken, maar ook bankhangen met een serie of filmpje vind ik echt heerlijk om te ontspannen. Natuurlijk altijd wel met wat lekkers erbij.

Ik ben ooit begonnen met Doortjes Keuken om voor mijzelf een verzameling te maken met recepten die wel kloppen, want er staat zoveel op het internet dat niet klopt of niet lekker is. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk zoveel recepten zou bedenken en dat jullie hier ook van kunnen genieten! Al met al probeer ik al mijn oude recepten te vernieuwen en betere foto’s bij te plaatsen, zodat alles een mooi geheel wordt.

Ik hoop met mijn website jullie te inspireren op het bakgebied. Bakken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn en dat hoop ik jullie hier op mijn site duidelijk te maken. Ik ben van mening dat bakken erg ontstressend werkt. Mijn missie is om een goed receptuur op mijn site te zetten die gewoonweg moet lukken. Al enthousiast geworden? Hup, die keuken in en bakken maar!

Liefs,

Dorien