Snelle frikandelbroodjes

Tijd voor een lekker snackbroodje op Doortjes Keuken. Ik heb al een lekker recept voor zelfgemaakte kaasbroodjes, dus nu tijd voor frikandelbroodjes! Super lekker, met curry en knapperig bladerdeeg. Ik zag bij de foodblog Keukenliefde echt een heel goed idee langskomen voor frikandelbroodjes, dus zij heeft mij geïnspireerd voor het maken van deze snelle frikandelbroodjes. Deze snelle broodjes zijn veel makkelijker en sneller te maken dan de oude en vertrouwde die wij kennen en is eigenlijn een kruising tussen een frikandelbroodje en een frikandel speciaal. Dus ideaal voor bij een borrel of voor een EK-wedstrijd van vanavond!

Snelle frikandelbroodjes
Snelle frikandelbroodjes

Snelle frikandelbroodjes

Deze lekkere broodjes zijn makkelijk en snel te maken!
No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 8 hapjes

Dit heb je nodig:

  • 4 plakjes roomboter bladerdeeg ontdooit
  • 4 oven frikandellen ontdooit
  • Curry
  • Mayonaise of fritessaus
  • Rode ui gesnipperd
  • 1 ei losgeklopt

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200℃ en bekleed een bakplaat met bakpapier
  • Snijd de plakjes bladerdeeg door de midden en smeer in het midden wat curry
  • Snijd de frikandellen door de midden en leg op elk stukje bladerdeeg een stukje frikandel, besmeer de randjes en frikandel met losgeklopt ei
  • Bak de frikandelbroodjes af in circa 10 tot 13 minuten
  • Maak de frikandelbroodjes af met nog wat curry, mayonaise en rode uitjes
Snelle frikandelbroodjes
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating