Pistolet gerookte kip met honingmosterd saus

Ik ga graag op mijn vrije dag lunchen. Heerlijk genieten van een luxe broodje. Helaas zit daar een prijskaartje aan en daarbij zijn de restaurants nu ook nog eens gesloten. Dus we worden aangewezen op onszelf, maar dat is helemaal niet erg met dit recept voor een luxe pistolet met gerookte kip met honingmosterd saus! Ik ben echt lyrisch over de combinatie gerookte kip en honingmosterd saus, dus ik eet het best vaak. 

pistolet gerookte kip met honingmosterd saus 

Voor 2 porties

Ingrediënten:
– 2 luxe bruine pistolets of andere broodjes
– 1 gerookte kipfilet in plakjes gesneden
– Rucola sla melange
– Komkommer, in plakjes gesneden
– Honingmosterd saus

Pistolet gerookte kip met honingmosterd saus

Bereiding:

  1. Snijd de pistolets door de midden en doe als eerste wat honingmosterd saus op het broodje
  2. Beleg het rijkelijk met sla en daarna met de plakjes kipfilet
  3. Leg daarna de komkommer op de kipfilet, doe nog wat saus erop en leg de bovenkant van de pistolet erop
  4. Zo simpel is het, maar het is zo onwijs lekker!

Eet smakelijk!

About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply