Gehaktballetjes met knoflooksaus

Oeh, deze gehaktballetjes met knoflooksaus zijn echt heerlijk. Perfect om te maken voor een avond borrelen en hoe leuk zien ze er uit zo in een glaasje? De balletjes zijn heerlijk op smaak gebracht met de Red Rebel American Ketchup van Remia en dit past perfect bij de Wild Bill American Garlic saus, ook van Remia. Dat wordt smullen!

gehaktballetjes met knoflooksaus
gehaktballetjes met knoflooksaus

Gehaktballetjes met knoflooksaus

Lekkere gehaktballetjes met een lekkere lichtpittige knoflooksaus
No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 40 balletjes

Dit heb je nodig:

  • 500 gram rundergehakt of half-om-half
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • 1 eetlepel Red Rebel American Ketchup Remia
  • 1 theelepel pittige mosterd
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 5 stengels bieslook
  • Zout en peper
  • Wild Bill American Garlic Remia
  • Dessert glaasjes
  • Tapas prikkers

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 180℃ en bekleed de bakplaat met bakpapier
  • Meng het gehakt met de kruiden, mosterd, ketchup, ei en paneermeel en kneed dit met de handen tot een samenhangend geheel
  • Rol kleine balletjes en leg deze op de bakplaat en bak de balletjes in circa 20 minuten gaar
  • Doe wat van die lekkere knoflooksaus in de glaasjes, prik 2 balletjes gehakt aan een prikker en zet deze in een glaasje
  • Bestrooi eventueel met nog wat gesneden bieslook
gehaktballetjes met knoflooksaus
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating