Oeh, deze gehaktballetjes met knoflooksaus zijn echt heerlijk. Perfect om te maken voor een avond borrelen en hoe leuk zien ze er uit zo in een glaasje? De balletjes zijn heerlijk op smaak gebracht met de Red Rebel American Ketchup van Remia en dit past perfect bij de Wild Bill American Garlic saus, ook van Remia. Dat wordt smullen!
Gehaktballetjes met knoflooksaus
Lekkere gehaktballetjes met een lekkere lichtpittige knoflooksaus
Afdrukken
Pin
RatePorties: 40 balletjes
Dit heb je nodig:
- 500 gram rundergehakt of half-om-half
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
- 1 eetlepel Red Rebel American Ketchup Remia
- 1 theelepel pittige mosterd
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 5 stengels bieslook
- Zout en peper
- Wild Bill American Garlic Remia
- Dessert glaasjes
- Tapas prikkers
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180℃ en bekleed de bakplaat met bakpapier
- Meng het gehakt met de kruiden, mosterd, ketchup, ei en paneermeel en kneed dit met de handen tot een samenhangend geheel
- Rol kleine balletjes en leg deze op de bakplaat en bak de balletjes in circa 20 minuten gaar
- Doe wat van die lekkere knoflooksaus in de glaasjes, prik 2 balletjes gehakt aan een prikker en zet deze in een glaasje
- Bestrooi eventueel met nog wat gesneden bieslook
No Comments