Nutellaroom

Klinkt dit niet hemels? Deze nutellaroom is echt te lekker en super geschikt om te gebruiken als vulling of als en mooie toef. Super makkelijk en probeer hier je vingers maar eens vanaf te houden!

nutella room

Nutellaroom

Maak deze heerlijke nutellaroom met dit recept. Om je vingers bij af te likken!
No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 400 gram

Dit heb je nodig:

  • 75 gram melkchocolade gehakt
  • 100 gram nutella
  • 250 milliliter slagroom

Zo maak je het:

  • Breng de slagroom aan de kook en voeg de chocolade en de nutella toe, roer tot een egaal mengsel
  • Laat het afkoelen tot kamertemperatuur en zet het dan voor een nacht in de koelkast
  • Klop het mengsel vervolgens op tot een luchtig room, maar stop op tijd, anders gaat het schiften
  • Bewaar de room in de koelkast, houdbaar tot zo'n 3 dagen

Notities

Deze hoeveelheid is voldoende voor een 1-laags vulling van een taartje van 18 cm diameter. Mocht je meer nodig hebben, verdubbel het recept!
nutella room
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating