Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nutellaroom
Maak deze heerlijke nutellaroom met dit recept. Om je vingers bij af te likken!
No ratings yet
Print
Pin
Servings:
400
gram
Dit heb je nodig:
75
gram
melkchocolade
gehakt
100
gram
nutella
250
milliliter
slagroom
Zo maak je het:
Breng de slagroom aan de kook en voeg de chocolade en de nutella toe, roer tot een egaal mengsel
Laat het afkoelen tot kamertemperatuur en zet het dan voor een nacht in de koelkast
Klop het mengsel vervolgens op tot een luchtig room, maar stop op tijd, anders gaat het schiften
Bewaar de room in de koelkast, houdbaar tot zo'n 3 dagen
Notities
Deze hoeveelheid is voldoende voor een 1-laags vulling van een taartje van 18 cm diameter. Mocht je meer nodig hebben, verdubbel het recept!