Het wordt weer tijd voor iets ontzettends lekker en dat is nu een broodje hotdog met zuurkool en bacon! Deze combi is echt heerlijk en is net even wat extra’s dan een standaard broodje hotdog! Voor dit recept heb ik verse knakworsten uit de koeling van de supermarkt gekocht. Deze zijn echt heerlijk knapperig vergeleken met hotdogs of frankfurters uit pot.
Broodje hotdog met zuurkool en bacon
Recept om deze heerlijke broodjes hotdog zelf te maken
Afdrukken
Pin
RatePorties: 4 broodjes
Dit heb je nodig:
- 4 witte puntjes
- 4 verse knakworsten uit de koeling
- 8-12 plakken ontbijtspek rechthoekig
- 1 pakje zuurkool
- Mosterdsaus
- Gebakken uitjes
Zo maak je het:
- Doe de zuurkool met wat water of witte wijnazijn in een pannetje en breng dit aan de kook en laat het circa 25 minuten gaar worden
- Verwarm ondertussen de knakworsten zoals staat beschreven op de verpakking
- Bak de spek tot deze lekker knapperig is
- Snijd de witte puntjes vanaf de bovenkant in en leg hier een knakworst in
- Vul de hotdog verder met 2 of 3 plakjes uitgebakken spek, zuurkool, mosterd en gebakken uitjes
No Comments