Nog een paar nachtjes en dan is het pakjesavond. Ik heb al overheerlijke sinterklaasrecepten op de blog staan, maar deze heerlijke sinterklaas fudge ontbrak nog. Wat ik zo leuk vind aan fudge is dat je hem zo bont kunt maken als dat je wilt. Deze fudge is lekker gevuld met stukjes speculaas en kruidnoten, heerlijk met de witte chocolade. En ook nog eens heel fijn: het is zo klaar!
Sinterklaas fudge
Lekkere fudge gevuld met een hele hoop lekkers van sinterklaas!
Afdrukken
Pin
RatePorties: 16 stukjes
Dit heb je nodig:
- 1 blik gecondenseerde melk
- 350 gram witte chocolade
- 3 speculaasjes
- Kruidnoten
- Chocolade kruidnoten
- Schuimpjes
- Sint chocolade
- Mini marshmallows
- Eventueel sprinkeltjes
- Schuddebuikjes
Verder
- Vierkant bakvorm 20×20
Zo maak je het:
- Bekleed de bakvorm met bakpapier
- Doe de gecondenseerde melk en witte chocolade in een pannetje en verwarm deze tot de chocolade goed is gesmolten, roer goed door
- Breek de speculaasjes in stukjes en roer deze samen met de kruidnoten door het chocolademengsel en stort deze in de bakvorm
- Strijk glad en versier de fudge met al het sint lekkers
- Zet voor 2 uur in de koelkast om op te stijven en snijd de fudge daarna met een warm mes in stukjes
Notities
Je kunt de fudge ook maken met melk chocolade, pak dan in plaats van 350 gram chocolade nu 300 gram.
Versier de fudge nog met streepjes gesmolten melk chocolade of verwarm wat speculoos en drizzle deze over de fudge
No Comments