Klinkt dit niet hemels? Deze nutellaroom is echt te lekker en super geschikt om te gebruiken als vulling of als en mooie toef. Super makkelijk en probeer hier je vingers maar eens vanaf te houden!
Nutellaroom
Maak deze heerlijke nutellaroom met dit recept. Om je vingers bij af te likken!
Afdrukken
Pin
RatePorties: 400 gram
Dit heb je nodig:
- 75 gram melkchocolade gehakt
- 100 gram nutella
- 250 milliliter slagroom
Zo maak je het:
- Breng de slagroom aan de kook en voeg de chocolade en de nutella toe, roer tot een egaal mengsel
- Laat het afkoelen tot kamertemperatuur en zet het dan voor een nacht in de koelkast
- Klop het mengsel vervolgens op tot een luchtig room, maar stop op tijd, anders gaat het schiften
- Bewaar de room in de koelkast, houdbaar tot zo'n 3 dagen
Notities
Deze hoeveelheid is voldoende voor een 1-laags vulling van een taartje van 18 cm diameter. Mocht je meer nodig hebben, verdubbel het recept!
No Comments