Loopt het water jou al in de mond bij het lezen van loaded fries kaasfondue? Niets is zo verwarmend dan dit gerecht en geeft je die heerlijke winterse sfeer, perfect voor bij deze koude temperaturen. Ik had van Emmi een heel handig bakje met kaasfondue gekregen, want deze schuif je in de magnetron en in een mum van tijd heb je heerlijke warme gesmolten kaasfondue. Dit bakje heeft het perfecte formaat om op de borrelplank te leggen, maar ook heeft deze de perfecte hoeveelheid voor 2 porties loaded fries! Je vind deze kaasfondue cheesedip bij de Albert Heijn.
Loaded fries kaasfondue
Dit heb je nodig:
- 500 gram (airfryer) friet
- 1 bakje emmi kaasfondue cheesedip
- 100 gram gerookte spekreepjes
- Gebakken uitjes
- 1 stengel lente ui
- Kleine augurkjes optioneel
Zo maak je het:
- Doe de gerookte spekreepjes in een pannetje en bak deze in zijn eigen vet knapperig en krokant
- Bereid ondertussen de friet zoals staat beschreven op de verpakking
- Snijd het groene gedeelte van de lente ui in ringetjes en spoel deze af onder water
- Verwarm nu de kaasfondue dip zoals staat beschreven op de verpakking, de magnetron is het makkelijkste
- Stort de friet op een schaal/bord en giet hier de warme kaasfondue over heen en top het af met de gebakken spekjes, gebakken uitjes en ringetjes lente ui
- Serveer er augurkjes bij voor die heerlijke fris zoetzure smaak
No Comments