Witte chocoladefudge met bastogne

Een poosje geleden heb ik deze overheerlijke bastogneparfait op de blog gezet, heerlijk ijs met stukjes bastogne en gezouten karamelsaus. Ik had nog wat bastognekoekjes en saus over dus tijd om daar nog iets mee te doen. Ik vind de combinatie van witte chocolade met bastogne ontzettend lekker en ik ben dol op chocoladefudge dus die keuze was snel gemaakt!

Deze witte chocoladefudge met bastogne en karamel is echt te lekker, oppassen dus, anders is ‘ie met een dag op!

witte chocoladefudge met bastogne
witte chocoladefudge met bastogne

Witte chocoladefudge met bastogne en karamel

De combinatie van witte chocolade met bastogne en karamel is hemels!
No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 16 stukjes

Dit heb je nodig:

Verder

 • 1 vierkante bakvorm 20×20

Zo maak je het:

 • Bekleed de bakvorm met bakpapier
 • Verkruimel een aantal bastognekoeken naar wens, deze roer je zometeen door de fudge
 • Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en hak de witte chocolade in stukjes
 • Voeg de chocolade aan de gecondenseerde melk toe, verhit zachtjes en roer goed door tot de chocolade is gesmolten
 • Roer dan de verkruimelde stukjes bastogne door de fudge en giet dan alles in de bakvorm, strijk wat glad en leg over het geheel hopjes aan karamelsaus en maak met behulp van een sat├ęprikker of vork mooie swirls
 • Versier de fudge verder met nog koekjes bastogne en laat de fudge voor 3 uur opstijven in de koelkast
 • Versier de fudge daarna nog met lekker veel karamelsaus
witte chocoladefudge met bastogne
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

  Leave a Reply

  Recipe Rating