Simpele nacho schotel

Nacho’s, ik ben erg gek op. Want wat is nou lekkerder dan chips met gesmolten kaas? Toen ik op het internet zocht naar een lekkere nacho schotel, kwam ik vooral schotels tegen met gehakt en bonenmengsel. Dit lijkt mij erg lekker, maar ook veel werk. Vooral wanneer ik dit voor een borrel wil maken. Dat bracht mij het idee om een simpele nacho schotel te maken. Eentje die je in no time in de oven hebt staan zonder teveel moeilijke ingrediënten in huis te moeten halen.

 

SIMPELE NACHO SCHOTEL 

Voor een bak vol!

Ingrediënten:
– 1 zak naturel nachochips
– Paar plakjes cheddar kaas of geraspte cheddar
– 200 gram creme fraiche
– Bosui
– Bakje gezeefde tomaten
– 1 tl gemalen komijn
– Beetje zout
– 2 tl paprikapoeder
– 1 tomaat, gesneden

simpele nacho schotel

Bereiding: 

  1. Doe wat gezeefde tomaten in een bakje en breng op smaak met komijn, zout en paprikapoeder
  2. Doe op de bodem van een ovenschaal een laagje chips
  3. Beleg deze met wat kaas, wat creme fraiche, tomaat, ringetjes bosui en wat gezeefde tomaat 
  4. Doe hierboven op weer een laag chips en garneer deze wederom met kaas, creme fraiche, tomaat, bosui en gezeefde tomaat
  5. Herhaal dit tot de zak chips leeg is, bewaar wat bosui voor na het bakken
  6. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden Celsius
  7. Doe de nacho schotel in de oven voor circa 15 minuten totdat de kaas gesmolten is
  8. Garneer met nog wat ringetjes bosui

Eet smakelijk!

 

simpele nacho schotel
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply