Pizza van Turks brood

Ik ben altijd al gek geweest op lekker lunchen en borrelen. Even wat speciaals. Ik word daar heel blij van. Maar aan lunchen en borrelen buitenhuis zit toch een prijskaartje. Voor mij een reden om te kijken om toch eens thuis aan de slag te gaan voor die lekkere lunch of borrel. Deze pizza van Turks brood is echt perfect voor thuis. Het is lekker snel klaar, je hebt niet veel nodig en het smaakt ook nog eens heel lekker.

PIZZA VAN TURKS BROOD 

Voor zeker 8 grote punten

Ingrediënten:
– 1 afbak Turks brood
– 1 pakje Heinz tomato frito
– Handje geraspte kaas
– 1 bol mozzarella
– Kleine Roma tomaatjes
– 2 tl Italiaanse kruiden
– Rucola

Pizza van Turks brood

Bereiding: 

 1. Verwarm de oven voor zoals op de verpakking van het Turks brood staat beschreven
 2. Snijd de bovenkant van het brood
 3. Doe wat frito in een bakje en breng dit op smaak met 1 tl Italiaanse kruiden, verdeel de saus over het brood
 4. Beleg deze met wat geraspte kaas, snijd de mozzarella in plakjes en verdeel dit over de pizza
 5. Was en snijd de tomaatjes in partjes en leg ook deze op de pizza
 6. Bestrooi daarna met de overige Italiaanse kruiden
 7. Bak het brood in circa 10 minuten af tot de kaas gesmolten is
 8. Garneer met rucola

Eet smakelijk!

Pizza van Turks brood
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

3 Comments

 • Caroline
  13 september 2020 at 15:48

  Mag ik vragen waar je een afbak turksbrood koopt? Het ziet er heerlijk uit!

  Reply
  • Dorien
   23 september 2020 at 14:42

   In sowieso kan je deze in de grote supermarkten wel vinden bij het afbakbrood!

   Reply
 • Conny
  15 september 2020 at 19:32

  Dát ziet er lekker uit. Bedankt voor de inspiratie! Grtz. Conny ??

  Reply

Leave a Reply