Loaded nacho’s pulled chicken

Ben je op zoek naar een lekkere snack? Maak dan deze loaded nacho’s pulled chicken. Zo ontzettend lekker en net even iets anders dan de standaard nacho’s. Deze nacho schotel bevat uiteraard heel veel cheddar en dit smaakt perfect bij de smoky barbecuesaus van de pulled chicken. Benieuwd hoe je het maakt? Lees hieronder verder!

loaded nacho's pulled chicken
loaded nacho's pulled chicken

Loaded nacho’s pulled chicken

No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 4 personen

Dit heb je nodig:

  • 1 zak nacho chips naturel
  • 150 gram geraspte cheddar kaas
  • 100 gram geraspte jonge kaas
  • 1 grote rode ui in halve ringen
  • blikje mais uitgelekt
  • 2 stuks kipfilet
  • Barbecuesaus
  • 1 blokje bouillon kip

Zo maak je het:

  • Bereid de pulled chicken, doe de kipfilet in een pan en vul met water tot ze onder water staan en breng aan de kook, voeg een bouillonblokje toe
  • Kook de kipfilet voor circa 15 tot 20 minuten tot het gaar is, laat vervolgens wat afkoelen
  • Pluk de kip met behulp van 2 vorken uit elkaar, doe deze in een kom en doe er een lekkere dot barbecuesaus bij, zet deze aan de kant
  • Verwarm de oven voor op 200℃
  • Bekleed een ovenschaal of ovenplaat met bakpapier en bestrooi met een laag nacho chips, bestrooi met kaas, mais en wat ui, bestrooi wederom met een laag nacho's, bouw zo de schotel op, bewaar genoeg kaas voor op de bovenkant
  • Verdeel de pulled chicken over de bovenkant, bestrooi met nog een lekkere laag kaas en als laatste met nog wat rode ui en mais
  • Zet de nacho schotel voor circa 10 minuten in de oven, de loaded nacho's zijn vrijwel direct uit de oven het lekkerste!

Notities

Serveer eventueel met een lekkere salsa, avocado dip of met nog wat extra barbecuesaus
loaded nacho's pulled chicken
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating