Bereid de pulled chicken, doe de kipfilet in een pan en vul met water tot ze onder water staan en breng aan de kook, voeg een bouillonblokje toe
Kook de kipfilet voor circa 15 tot 20 minuten tot het gaar is, laat vervolgens wat afkoelen
Pluk de kip met behulp van 2 vorken uit elkaar, doe deze in een kom en doe er een lekkere dot barbecuesaus bij, zet deze aan de kant
Verwarm de oven voor op 200℃
Bekleed een ovenschaal of ovenplaat met bakpapier en bestrooi met een laag nacho chips, bestrooi met kaas, mais en wat ui, bestrooi wederom met een laag nacho's, bouw zo de schotel op, bewaar genoeg kaas voor op de bovenkant
Verdeel de pulled chicken over de bovenkant, bestrooi met nog een lekkere laag kaas en als laatste met nog wat rode ui en mais
Zet de nacho schotel voor circa 10 minuten in de oven, de loaded nacho's zijn vrijwel direct uit de oven het lekkerste!
Notities
Serveer eventueel met een lekkere salsa, avocado dip of met nog wat extra barbecuesaus