Flatbread pizza’s

Ik heb weer een heerlijk lunch- en borrelrecept voor jullie, namelijk deze overheerlijke flatbread pizza’s. Makkelijk te bereiden en lekker snel op tafel. De enige uitdaging is nu om deze flatbread’s te vinden, want overal in de winkel zijn ze uitverkocht. Dus als jij ze kan bemachtigen, zeker kopen en maak deze lekkere flatbread pizza’s!

flatbread pizza's

Voor eigenlijk al mijn pizzagerechten maak ik gebruik van een blikje pizzasaus Aromatica van Mutti. Deze is echt lekker van smaak en uiteraard is dit ook echt wel op en top gemak. Dit recept is voor mij een basisrecept voor deze lekkere pizza’s, maar je kunt ook zeker nog los gaan met de ingrediënten, zoals salami of peperoni.

flatbread pizza's

Flatbread pizza’s

Lekker voor de lunch en borrel!
No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 6 stuks

Dit heb je nodig:

  • 6 flatbreads bv van de AH
  • 1 klein blikje mutti pizza sauce aromatica
  • 1 bol buffel mozzarella
  • Handje geraspte jonge kaas
  • Paar kleine tomaatjes
  • Rucola en/of basilicum
  • Knoflook olijfolie

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 200℃ en laat de bakplaat mee verwarmen in de oven
  • Leg de flatbread's opengevouwen op een vel bakpapier en besmeer ze met de tomatensaus en bestrooi dan met wat geraspte jonge kaas
  • Scheur de bol mozzarella in stukjes en verdeel dit over de flatbread's
  • Snijd vervolgens de tomaatjes in plakjes of stukjes en verdeel deze ook over de pizza's
  • Haal de bakplaat uit de oven, leg het bakpapier met de flatbread pizza's op de bakplaat en zet ze vervolgens voor een minuut op 10 in de oven tot de kaas lekker gesmolten is
  • Besprenkel met wat knoflook olijfolie en garneer eventueel met wat rucola en/of basilicum
About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating