Kip kebab pastasalade

Ik deel vandaag een op en top favoriet gerecht bij ons, namelijk deze kip kebab pastasalade. Wat mij betreft kan deze pastasalade op ieder moment in het jaar gegeten worden, maar wanneer het buiten wat warmer is, smaakt ‘ie toch het lekkerste. Aangezien die heerlijke lentedagen langzaam er aan staan te komen, deel ik nu het recept met jullie.

Kip kebab pastasalade

Deze salade is fris, maar ook weer heel verwarmend tegelijkertijd. Ook is deze Kip kebab pastasalade helemaal niet zo moeilijk om te maken en heb je deze zo op tafel staan.

Kip kebab pastasalade
Kip kebab pastasalade

Kip kebab pastasalade

No ratings yet
Afdrukken Pin Rate
Porties: 4 porties

Dit heb je nodig:

  • 300 gram pasta penne of baby penne
  • 1 rode punt paprika
  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • Knoflooksaus
  • (Griekse) yoghurt
  • handje rucola
  • 225 gram gebraden kipflakes kebab bij de AH

Zo maak je het:

  • Kook de pasta zoals staat beschreven op de verpakking, laat dan helemaal afkoelen
  • Was en snijd de groentes in kleine stukjes
  • Doe een flinke scheut knoflooksaus in een bakje en doe hier wat yoghurt bij, roer even door elkaar
  • Pak de afgekoelde pasta en roer hier de dressing door heen, mocht dit niet genoeg zijn, maak dan nog wat extra dressing
  • Roer de gesneden groentes door de pasta, net zoals de rucola en top af met de kip kebab flakes

Notities

Deze pasta salade kan zeker nog 2 dagen bewaard worden, de rucola wordt wel wat slapper. Voeg voor opdienen dan nog wat extra yoghurt door de pasta salade, deze kan namelijk iets droger zijn wanneer je deze later eet
Kip kebab pastasalade

About Author

Hoi ik ben Dorien! Op doortjeskeuken.nl deel ik mijn passie voor bakken met jullie. Bak je een recept van mijn blog? Deel het op social media met #doortjeskeuken, dit vind ik echt heel leuk! Volg mij verder op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle nieuwe recepten.

No Comments

    Leave a Reply

    Recipe Rating