Was (en schil) de aardappelen en breng ze met een beetje zout aan de kook voor ongeveer 10 tot 15 minuten, giet af en laat wat afkoelen, snijd daarna in stukjes
Breng ondertussen de karbonades op smaak met ietsjes zout en peper, verhit wat olie in een pan en braad de karbonades totdat ze gaar zijn, laat wat afkoelen, snijd daarna in blokjes en zet aan de kant
Veeg de pan schoon met wat keukenpapier, verhit nog wat boter in de pan en bak hierin de aardappeltjes goudbruin, krokant en gaar, voeg boter toe wanneer dit nodig is
Bak in een andere pan alvast de spekreepjes, voeg wanneer deze wat geslonken zijn de ui toe tot ook wat bruin kleuren en voeg dit in het geheel toe bij de aardappels, doe dan ook de blokjes karbonade bij het geheel en breng op smaak met de karwijzaad en peper
Bak in de pan van de spekjes de spiegeleieren en leg deze op het bord met de gröstl
Garneer het gerecht voor serveren met de verse bieslook