Ga terug
+ servings
karamel schuimkransjes

Karamel schuimkransjes

No ratings yet
Afdrukken Pin
Porties: 20 kransjes

Dit heb je nodig:

Verder

  • Gekarteld en glad spuitmondje
  • 2 spuitzakken
  • Wat citroensap

Zo maak je het:

  • Ontvet een kom en garde met wat citroensap en droog na met een keukenpapiertje
  • Doe de eiwitten in de kom, voeg al kloppend de kristalsuiker toe en klop deze tot stevige witte pieken
  • Zeef de poedersuiker met de maizena boven de eiwitten en spatel deze voorzichtig er doorheen
  • Voeg 2 a 3 eetlepels karamelsaus toe aan de eiwitten en spatel deze er door heen
  • Verwarm de oven voor op 100 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier
  • Spuit de kransjes op de bakplaat en besprenkel deze met wat karamelsaus
  • Bak de schuimkransjes in circa 1,5 uur knapperig
  • Bewaar de kransjes droog en luchtdicht