Ga terug
+ servings
witte chocoladefudge met bastogne

Witte chocoladefudge met bastogne en karamel

De combinatie van witte chocolade met bastogne en karamel is hemels!
No ratings yet
Afdrukken Pin
Porties: 16 stukjes

Dit heb je nodig:

Verder

  • 1 vierkante bakvorm 20x20

Zo maak je het:

  • Bekleed de bakvorm met bakpapier
  • Verkruimel een aantal bastognekoeken naar wens, deze roer je zometeen door de fudge
  • Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en hak de witte chocolade in stukjes
  • Voeg de chocolade aan de gecondenseerde melk toe, verhit zachtjes en roer goed door tot de chocolade is gesmolten
  • Roer dan de verkruimelde stukjes bastogne door de fudge en giet dan alles in de bakvorm, strijk wat glad en leg over het geheel hopjes aan karamelsaus en maak met behulp van een satéprikker of vork mooie swirls
  • Versier de fudge verder met nog koekjes bastogne en laat de fudge voor 3 uur opstijven in de koelkast
  • Versier de fudge daarna nog met lekker veel karamelsaus