Ga terug
+ servings
Wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes van suikerbrood

No ratings yet
Print Pin
Servings: 6 personen

Dit heb je nodig:

  • 1 suikerbrood
  • 2 eieren
  • 200 milliliter melk
  • 2 theelepels kaneel
  • Ongezouten roomboter
  • 500 gram aardbeien gewassen en ontkroond
  • Poedersuiker

Zo maak je het:

  • Snij 1 suikerbrood in plakken van ongeveer 2 centimeter dik
  • Klop de eieren samen met de melk los in een kom en voeg de kaneel toe
  • Verhit een klontje boter in een koekenpan, wentel de plakken suikerbrood door het ei-melkmengsel heen en bak ze 1 tot 2 minuten per kant in de koekenpan tot ze goudbruin zijn
  • Serveer de wentelteefjes met de verse aardbeien en bestrooi naar wens net voor serveren met poedersuiker

Notities

Ook erg lekker met een extra klontje roomboter of een lepel Griekse yoghurt