Ga terug
+ servings
Stroopwafelrotsjes

Stroopwafelrotsjes

No ratings yet
Print Pin
Servings: 30 stuks

Dit heb je nodig:

  • 6 Daelmans stroopwafel cappuccino
  • 200 gram witte chocolade in kleine stukjes
  • 200 gram melkchocolade in kleine stukjes

Zo maak je het:

  • Leg een velletje bakpapier op het aanrecht en snijd of knip 3 stroopwafels in kleine stukjes
  • Smelt ondertussen 2/3e van de witte chocolade au bain marie, haal van de hittebron en roer daarna beetje voor beetje de overige witte chocolade er door heen tot deze niet meer goed smelt
  • Spatel daarna de stukjes stroopwafel door de gesmolten chocolade en gebruik 2 theelepeltjes om de rotsjes te maken door deze uit de kom te scheppen en op het bakpapier te leggen
  • Laat de rotsjes in een koude omgeving uitharden, koelkast kan ook
  • Maak daarna de melk stroopwafelrotsjes door bovenstaande stappen te herhalen, maar dan met melkchocolade
  • Bewaar de rotsjes op een koele plek, liever niet in de koelkast, want dan worden de stroopwafelstukjes echt heel hard en dit eet niet lekker