Zet van te voren alle ingrediënten voor de soezen klaar
Smelt in een steelpannetje de roomboter en voeg dan water en melk toe en breng deze aan de kook
Haal de pan van het vuur en doe bloem, suiker en zout in de pan en spatel dit door de natte ingrediënten
Zet dit vervolgens wederop op middelhoog vuur en laat het deeg voor circa 5 minuten garen, blijf langzaam door de pan spatelen
Stort het deeg in een kom en laat even afkoelen, spatel dan ei voor ei door het beslag. Voeg pas de volgende ei toe wanneer de vorige goed is opgenomen
Test na 3 eieren of het beslag goed genoeg is, dit doe je door het beslag van de spatel af te laten vallen, als dit als een trage dikke druppel van de spatel valt, is het goed
Zo niet? Klop het 4e eitje los en voeg beetje bij beetje toe tot het beslag wel goed is
Verwarm ondertussen de oven voor op 210 ℃ en bekleed de bakplaat met bakpapier
Vul de spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit kransjes van het soezenbeslag van ongeveer 6 tot 7 cm diameter met voldoende tussenruimte
Spray de soesjes in met beetje bakspray en bak de soezen gaar in circa 20 tot 25 minuten, laat ze daarna afkoelen met de ovendeur op een kiertje
Laat de soezen helemaal afkoelen en snijd ze daarna horizontaal door de midden