Zet alle ingrediënten voor de soezen alvast klaar en verwarm de oven voor op 210 ℃ Celsius, teken op de achterkant van een vel bakpapier een cirkel van ongeveer 20 cm diameter (ontbijtbord), draai bakpapier om en leg op bakplaat
Snijd de boter in blokjes en laat deze langzaam smelten in een steelpan op het vuur, voeg zodra de boter is gesmolten het water en de melk toe en verwarm dit tot het begint te koken
Haal de pan van het vuur, roer de bloem erdoor tot een bal en zet vervolgens op het vuur
Laat het deeg circa 5 minuten al roerend garen op het vuur en stort het beslag in een koude kom en laat aantal minuten afkoelen
Voeg een ei toe en spatel dit stevig door het beslag tot het ei is opgenomen, voeg dan pas het volgende ei beetje bij beetje toe, het beslag is goed als het beslag als een dikke druppel van de spatel valt
Vul een spuitzak met glad mondje met dit beslag een spuit rondom de getekende cirkel soesjes op van ongeveer een diameter van 4 cm
Zet de soesjes in de voorverwarmde oven en bak ze gaar in ongeveer 20 tot 25 minuten, doe de oven tijdens het bakken niet open!
Aan het einde van de baktijd kan de oven even geopend worden zodat het vocht kan ontsnappen, doe daarna de oven weer dicht tot de soezen goed zijn, haal uit de oven en laat helemaal afkoelen