Snijd het biscuit horizontaal in 3 plakken en druk met de vierkante bakring hier weer 3 gelijke vierkante plakken uit
Leg de vierkante bakring op een plank en leg hier 1 plak biscuit in
Verwarm circa 10 eetlepels speculoos au bain marie en smeer een laagje op de onderste plak biscuit en doe hierop een laagje botercrème van circa 5 mm dik
Leg hierop een plak biscuit en besmeer deze ook met een laagje speculoos en laagje botercrème, houd wat botercrème over voor stap 13
Dek af met de bovenste plak biscuit en smeer hier een dun laagje botercrème op
Kneed de marsepein even goed door en rol uit op een met poedersuiker bestoven werkblad tot een plak van circa 2 a 3 mm dik, leg dit op de bovenkant van het gebak en verwijder de overtollige randjes. Druk het marsepein voorzichtig aan en zet het gebak voor circa 2 uur in de koelkast
Verwijder voorzichtig de bakring en snijd het gebak in 16 gelijke stukjes van 4×4 cm