Snijd de biscuits 1 keer door de midden zodat er 4 cakelagen zijn
Pak de onderste plak biscuit en spuit hier langs de buitenkant een dijkje met de botercrème
Smeer in het midden van het dijkje een lekkere laag lemoncurd en vul dan op met slagroom
Snijd een paar aardbeien in plakjes en leg deze op de slagroom
Dek af met de tweede plak biscuit en spuit hier wederom een dijkje met de botercrème, vul het midden nu met de frambozencurd en vul wederom op met slagroom en verse aardbeien
Leg hierop de derde plak biscuit en spuit hierop ook een dijkje met botercrème, vul op met laagje lemoncurd en slagroom met verse aardbeien
Dek af met de laatste plak biscuit, zorg dat de platte kant aan de bovenkant zit
Smeer de taart af met botercrème, maar laat vooral de plakken cake mooi zien
Garneer de taart met verse vruchten en bewaar de taart in de koelkast