Snijd het biscuit door de midden, besmeer de ene helft met een heel dun laagje jam en besmeer de andere met een laagje botercrème en leg de helften weer op elkaar
Snijd de vierkante plak door de midden en snijd de helften in 5 gelijke stukken tot je 10 cakejes hebt
Besmeer de langwerpige kanten in met een dun laagje botercrème, behalve de onderkant en de kopse kanten, leg daarna voor circa 30 minuten koud in de koelkast
Kneed de marsepein even door, maak eventueel oranje en rol op een met poedersuiker bestuift werkblad uit tot een dunne plak van circa 3 mm dik
Snijd repen van circa 10 breed, smeer de onderkant van de pijpjes in met botercrème en bekleed ze met de marsepein, zorg dat de naad aan de onderkant zit
Smelt circa 150 gram chocolade au bain marie tot de chocolade 45 graden is en doe daarna beetje voor beetje de overige callets erbij tot de toegevoegde callets moeilijk smelten, dan is de chocolade ongeveer 30 graden en perfect om verwerkt te worden
Haal de kopse kanten van de mergpijpjes door de chocolade en laat deze uitharden in de koelkast