Klop de boter zacht en voeg de suiker met vanillesuiker toe
Klop een voor een de eieren door het beslag, voeg de bloem met zout toe en klop tot een luchtig beslag
Vul een spuitzak met het cakebeslag
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 180 graden ℃(boven- onderwarmte) en vet de bakringen in met bakspray
Rol het wenerdeeg uit tot een plak van 2 mm
Steek met behulp van de ringen de plakjes uit en leg deze op de bakplaat met de ring er om heen
Zet op ieder stukje deeg een dop frambozenjam, ongeveer een theelepeltje
Spuit een laagje cakebeslag in de ring, de cake komt iets omhoog tijdens het bakken
Zet de bakplaat in de oven en bak de gangmakers af in circa 20 minuten, mochten ze halverwege toch een bolle kant krijgen, leg er dan een vel bakpapier op en daarop een bakplaat, zo blijven de koeken plat
Haal de koeken uit de oven en leg ze voorzichtig op een rooster, verwijder na aantal minuten de ringen. Je kunt nu ook de koeken ondersteboven laten afkoelen op een vel bakpapier, zo worden de koeken ook plat
Laat de koeken helemaal afkoelen