Smelt de roomboter in een steelpannetje, zet dit daarna even aan de kant
Doe de eieren in een kom, klop even los en voeg dan de melk toe en roer dit door elkaar, giet dan de gesmolten roomboter er al roerend door
Meng in een andere kom alle droge ingrediënten door elkaar
Schenk dan voorzichtig het melkmengsel bij de droge ingrediënten en roer met een garde goed door tot een glad beslag
Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast
Verhit een koekenpan en doe hierin een klein klontje boter en vet hiermee de pan in, giet dan een dun laagje van het beslag in de pan en draai de pan zo totdat de bodem is bedekt
Als de bovenkant van de crêpe droog is, kan je deze voorzichtig omdraaien, haal uit de pan zodra deze mooi goudbruin is
Herhaal de bovenste stappen totdat het beslag op is
Bestrooi de crêpe rijkelijk met kaneelsuiker en vouw ze dan op als een driehoek: vouw eerst dubbel en dan nog een keer!