Klop de roomboter zacht en wit en verdeel dit over 3 schaaltjes (30 gram per schaaltje)
Doe 2/3e van de chocolade ieder in een apart schaaltje die samen in de magnetron passen, houd de overige 1/3e chocolade apart
Doe de schaaltjes met 2/3e van de chocolade in de magnetron en zet ze circa 20 seconden in de magnetron, roer daarna goed door en herhaal met 10 seconden totdat de chocolade gesmolten is, doe de chocola niet de lang achter elkaar in de magnetron, hierdoor verbrand het.
Roer de overige chocolade door de gesmolten chocolade totdat alles goed gesmolten is
Meng daarna de chocolade door de boter tot een egaal en glad mengsel
Doe de chocolade ieder in een spuitzak, maar knip de puntjes er nog niet van af
Zet in de vierde spuitzak de coupler en het spuitmondje
Knip de puntjes van de 3 spuitzakken met chocolade en zet deze in de vierde spuitzak
Pak een vel bakpapier en spuit hierop mooie toefjes chocolade
Laat de chocotoefjes daarna uitharden