- Zet alle ingrediënten voor de soezen alvast klaar en verwarm de oven voor op 210 graden Celsius 
- Snijd de boter in blokjes en laat deze langzaam smelten in een steelpan op het vuur 
- Voeg zodra de boter is gesmolten het water en de melk toe en verwarm dit tot het begint te koken 
- Haal de pan van het vuur, roer de bloem erdoor tot een bal en zet vervolgens op het vuur 
- Laat het deeg circa 5 minuten al roerend garen op het vuur 
- Stort het beslag in een koude kom en laat aantal minuten afkoelen 
- Voeg een ei toe en spatel dit stevig door het beslag tot het ei is opgenomen, voeg dan pas het volgende ei toe. Mocht het beslag bij 3 eieren al als een dikke druppel van je spatel afvallen is het goed, zo niet, voeg dan beetje bij beetje het 4e ei toe tot het wel goed is 
- Vul een spuitzak met spuitmondje met het beslag en spuit de soezen op 
- Bak kleine soesjes in circa 20 minuten gaar, wat grotere 25 tot 30 minuten