Pak een braadpan groot genoeg voor het vlees die ook in de EcoStoof past, verhit wat (wok)olie in de pan en braad de stukken vlees op alle kanten aan
Blus het af met alle ingrediënten voor het kookvocht en breng aan de kook met de deksel op de pan, laat voor 20 minuten zachtjes koken, leg ondertussen een theedoek in de EcoStoof
Haal de pan van het vuur en zet deze voorzichtig in de ecostoof, dek goed af en trek het koortje strak. Laat dit voor 3 uur staan
Check na die 3 uur of het vlees al zacht is, bij mij was dit niet het geval. Breng dan het geheel weer aan de kook voor 10 minuten en zet dan weer terug in de EcoStoof voor circa 3 uur. Bij mij was toen het vlees botermals
Haal het vlees uit de pan en trek en daarna met 2 vorken uit elkaar
Giet wat van het kookvocht in een klein steelpannetje en kook deze in, of dik deze in met een maizena-water papje en gebruik dit als saus door de pulled pork of gebruik Korean BBQ saus