Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardbeiencoulis
No ratings yet
Afdrukken
Pin
Porties:
650
milliliter
Dit heb je nodig:
750
gram
diepvries aardbeien
100
gram
suiker
Citroensap
Beetje water
Glazen fles
Zo maak je het:
Kook water en giet deze in de schone glazen fles, zo gaan de meeste bacteriën dood
Laat de aardbeien ontdooien, giet het meeste van het vrijgekomen vocht weg en doe ze in een steelpannetje
Voeg de suiker en citroensap toe en breng het tot zijn geheel aan de kook, voeg eventueel nog een beetje water toe
Pureer de aardbeien tot fijne saus en laat nog even doorkoken om in te dikken
Giet de aardbeiensaus in de glazen fles en laat helemaal afkoelen
Notities
Heerlijk voor door de yoghurt, over vanilleijs of over een cheesecake!