Bekleed de bakvorm met bakpapier
Smelt 200 gram chocolade en smeer deze uit over de bodem, leg hierop de wafeltjes tot alles is bedekt, snijd eventueel wat wafeltjes op vorm zodat alles goed past
Smelt wederom 200 gram chocolade en giet deze over de wafeltjes, smeer goed uit en leg wederom een laagje wafeltjes op deze chocolade
Doe de gecondenseerde melk samen met de roomboter en lichtbruine basterdsuiker in een pannetje met dikke bodem en laat deze karamelliseren, roer af en toe goed door. Het kan wel tot 15 minuten duren totdat er een goede karamel is ontstaan, laat iets afkoelen
Verdeel vervolgens deze karamel over de wafeltjes, strijk mooi glad en zet in de koelkast tot het wat steviger aanvoelt, haal daarna uit de koelkast
Smelt dan de laatste 200 gram chocolade en roer hier de Rice Krispies door heen en verdeel dit over de karamel heen
Zet het geheel nu voor 2 uurtjes in de koelkast om op te harden
Snijd daarna de Lions in gewenste grootte