Maak een kom en garde vetvrij met behulp van wat citroensap
Scheid de eidooiers van het eiwit, zorg er voor dat er geen eigeel meegaat met de eiwitten, bewaar de eidooiers
Klop de eiwitten op tot een stevig luchtig schuim
Klop ondertussen de eidooiers met de melk, bloem, zout, vanillesuiker en suiker tot een egaal beslag
Spatel het schuim voorzichtig door het beslag
Verhit een koekenpan met een klontje roomboter
Schep wat van het beslag in de pan met een dikte van ongeveer 1 cm, bestrooi de bovenkant met wat rozijnen
Keer de pannenkoek om zodra de onderkant een goudbruine kleur heeft, de bovenkant is nu nog niet helemaal gestold, maar dit is juist de bedoeling
Snijd nu met behulp van 2 spatels de pannenkoek in 4 kwarten
Scheur de kwarten verder in stukjes
Voeg nog wat roomboter toe en bestrooi de stukjes pannenkoek met een eetlepel suiker tot de suiker begint te karamelliseren en alle stukjes gaar zijn
Serveer met poedersuiker en wat appelmoes