Klop de roomboter fluweelzacht, voeg de suiker, bloem en kaneel toe en klop tot egaal mengsel, bewaar dit buiten de koelkast
Bebloem je werkblad en stort hier het deeg op, rol dit uit tot een langwerpige plak van circa 30×20, vet de cupcake bakvorm in
Besmeer deze plak met de vulling, verdeel de plak in je gedachte in 3 stroken en vouw deze dicht, rol hem iets uit met de deegroller
Snijd 12 gelijkmatige verticale reepjes uit het deeg, snijd vervolgens de reepjes in 2 of 3 kleinere strookjes maar niet helemaal tot het einde
Vlecht die met de 3 reepjes of draai die met de 2 tot een twist en rol ze vervolgens op als een rolletje en leg deze in de cupcakevorm, dek af met plastic folie
Laat de buns circa 30 tot 45 minuten rijzen
Verwarm de oven voor op 180℃
Klop het ei los en doe er een scheutje melk bij, bestrijk de broodjes met deze eggwash en bestrooi daarna met de parelsuiker
Bak de buns gaar en goudbruin in circa 20 minuten
Smelt de roomboter en bestrijk de broodjes hiermee terwijl ze nog warm zijn, bestuif daarna met poedersuiker