Ga terug
+ servings
no bake tiramisu roll

No bake tiramisu roll

Maak met dit recept heel snel deze overheerlijke no bake tiramisu roll!
5 van 1 stem
Afdrukken Pin
Porties: 10 stukjes

Dit heb je nodig:

  • 40 lange vingers
  • 6-8 kopjes espresso
  • 500 gram mascarpone
  • 500 milliliter slagroom
  • 6 eetlepels suiker
  • Cacao
  • Frambozen
  • Chocolade rasp

Verder

  • Spuitzak met gekarteld spuitmondje
  • Plastic vershoudfolie

Zo maak je het:

  • Zet de espresso en laat deze koud worden
  • Maak van het plastic folie een geheel dat groot genoeg is om zometeen het geheel op te rollen
  • Klop alvast de mascarpone samen met de slagroom en suiker tot een stevig en luchtig room, zet dit aan de kant
  • Haal een voor een de lange vingers door de espresso en leg deze horizontaal op het plastic folie van 4 lange vingers in de breedte en 10 lange vingers in de lengte
  • Besmeer deze plak lange vingers met ongeveer ½e deel van de mascarponeroom, bedek met 1 of 2 rijen frambozen en bestuif met cacao
  • Rol het geheel met behulp van het plastic folie op, draai de eindjes goed vast en zet de rol voor minstens 2 uur in de koelkast
  • Haal de rol uit het plastic folie en besmeer met een laagje mascarponeroom
  • Vul een spuitzak met gekarteld mondje en garneer de rol met toefjes mascarponeroom
  • Bestuif met cacao en versier daarna met frambozen en chocoladerasp