Ga terug
+ servings
gehaktballetjes met knoflooksaus

Gehaktballetjes met knoflooksaus

Lekkere gehaktballetjes met een lekkere lichtpittige knoflooksaus
No ratings yet
Afdrukken Pin
Porties: 40 balletjes

Dit heb je nodig:

  • 500 gram rundergehakt of half-om-half
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • 1 eetlepel Red Rebel American Ketchup Remia
  • 1 theelepel pittige mosterd
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 5 stengels bieslook
  • Zout en peper
  • Wild Bill American Garlic Remia
  • Dessert glaasjes
  • Tapas prikkers

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 180℃ en bekleed de bakplaat met bakpapier
  • Meng het gehakt met de kruiden, mosterd, ketchup, ei en paneermeel en kneed dit met de handen tot een samenhangend geheel
  • Rol kleine balletjes en leg deze op de bakplaat en bak de balletjes in circa 20 minuten gaar
  • Doe wat van die lekkere knoflooksaus in de glaasjes, prik 2 balletjes gehakt aan een prikker en zet deze in een glaasje
  • Bestrooi eventueel met nog wat gesneden bieslook