Smelt de witte chocolade au bain marie en laat afkoelen tot lauw, roer af en toe even door
Klop de roomkaas zacht en voeg de zure room en vanille-essence toe
Doe een schep van de roomkaas bij de chocolade, roer goed door en en mix beetje voor beetje de witte chocolade door de roomkaas en mix tot een egaal mengsel
Spatel één voor één de eieren en eidooier door het beslag, niet te hard want er mag niet teveel lucht in het beslag komen
Vul de springvorm met het beslag en roer glad
Breng met behulp van een theelepeltje druppeltjes coulis aan op de taart en maak met de achterkant van de lepeltjes mooie patronen, bewaar de overige coulis
Bak de cheesecake af in circa 50-60 minuten, open de deur van de oven niet, want zo ontstaan er door temperatuurverschil scheurtjes!
Laat de cheesecake daarna voor 1 uur afkoelen in de oven met de ovendeur op een kier
Laat daarna de cheesecake helemaal afkoelen
Zet de cheesecake in de koelkast en laat deze voor minimaal 2 uur opstijven – het liefste een nachtje!
Serveer de taart samen met de overige frambozencoulis en geniet!