Snijd de spijs in kleine blokjes en meng deze met het ei en citroenrasp, het spijs moet goed uit te smeren zijn
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (boven en onderwarmte) en bekleed een bakplaat met bakpapier, vet de bakvormen in
Rol het deeg uit tot een plak van circa 5 mm dik en steek de bodems uit, leg deze in een vormpje op de bakplaat
Spuit in het midden van de bodems een laagje spijs en bak de slofjes in circa 17 minuten gaar, haal ze direct uit de bakvorm en laat ze op een rooster afkoelen
Was het fruit en laat deze uitlekken
Vul een spuitzak met de bakkersroom en garneer de slofjes hiermee
Versier de slofjes met fruit naar keuze
*Bereid de taartina zoals staat beschreven op de verpakking en smeer het fruit hiermee in (deze stap kan je overslaan, maar ik vind een glanslaagje wel mooi en het fruit blijft beter liggen) leg de gebakjes koud weg tot de taartina goed is opgesteven
Klop de slagroom met suiker en mascarpone tot een stevig room en versier de fruitslofjes hiermee