Meng het zout door de bloem en maak een kuiltje in het midden, doe alle ingrediënten behalve de melk in dit kuiltje
Verwarm de melk tot het lauw is en giet dit bij de rest van de ingrediënten, roer alles met een vork of vingers door elkaar en kneed het daarna tot een mooi soepel deeg tot je er een vliesje van kunt trekken
Vet een kom in met wat olie, doe hierin het deeg en dek af, laat dan voor circa 1 uur rijzen op een warme plek
Verwarm de oven voor op 170℃ (boven-onderwarmte) en vet de vlaaivormpjes in
Rol het deeg uit tot een plak van ongeveer 3 mm dik of verdeel het deeg in 8 gelijkmatige bolletjes en bekleed de bodems hiermee. Prik gaatjes in de bodem, dek af met een velletje bakpapier en vul met de blindbakbonen
Bak de bodems in circa 20 minuten gaar, verwijder eventueel de blindbakbodem op het laatst zodat de bodem nog wat bruiner kan kleuren
Laat daarna helemaal afkoelen