Ga terug
+ servings
pulled pork

Pulled pork uit de slowcooker

Heerlijk mals vlees bereidt in de slowcooker
5 van 2 stemmen
Afdrukken Pin
Porties: 10 porties

Dit heb je nodig:

Dry rub

  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels gerookte paprikapoeder
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • 1 eetlepel zwarte peper
  • 2 theelepels gemalen mosterdzaad
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels uipoeder
  • Zout

Vlees

  • 2,5 kilo procureur of schouderkarbonades
  • 100 milliliter barbequesaus
  • 2 uien gehalveerd

Zo maak je het:

Dry rub

  • Meng de kruiden met elkaar en wrijf het vlees hiermee in, wikkel in plastic folie en laat voor minstens een nacht in de koelkast

Slowcooker

  • Doe de gehalveerde uien en de barbecuesaus in de slowcooker en doe het vlees hierin, halveer eventueel het vlees als het niet past
  • Stel de slowcooker in voor 8 uur op low
  • Haal het vlees uit de slowcooker en trek het met 2 vorken uit elkaar
  • Serveer met een flinke dot barbecuesaus