Zet alle ingrediënten voor de soezen alvast klaar en verwarm de oven voor op 210 graden Celsius
Snijd de boter in blokjes en laat deze langzaam smelten in een steelpan op het vuur
Voeg zodra de boter is gesmolten het water en de melk toe en verwarm dit tot het begint te koken
Haal de pan van het vuur, roer de bloem erdoor tot een bal en zet vervolgens op het vuur
Laat het deeg circa 5 minuten al roerend garen op het vuur
Stort het beslag in een koude kom en laat aantal minuten afkoelen
Voeg een ei toe en spatel dit stevig door het beslag tot het ei is opgenomen, voeg dan pas het volgende ei toe. Mocht het beslag bij 3 eieren al als een dikke druppel van je spatel afvallen is het goed, zo niet, voeg dan beetje bij beetje het 4e ei toe tot het wel goed is
Vul een spuitzak met spuitmondje met het beslag en spuit de soezen op
Bak kleine soesjes in circa 20 minuten gaar, wat grotere 25 tot 30 minuten