Smelt de cheddarkaas en smeltkaas au bain marie tot het één geheel is, voeg een snuf zout toe en spatel het goed door elkaar
Laat de kaas iets afkoelen en stort het daarna op een snijplank en probeer het in een rechthoek te krijgen, laat het helemaal afkoelen
Snijd circa 20 driehoekjes uit deze plak met kaas
Crush de nacho cheese chips in kleine kruimels en doe deze in een bakje
Doe in andere bakjes de bloem, de eieren en de naturel paneermeel
Haal een kaasblokje door de bloem, daarna door het ei en haal dan door de naturel paneermeel, leg daarna op een bord
Herhaal stap 6 totdat alle kaasblokjes gewikkeld zijn in een jasje met paneermeel en zet daarna in de koelkast voor circa 15 minuten
Haal de kaasblokjes nu wederom door het ei en dan door de nacho cheese kruimels, laat wederom weer even koud worden
Verhit de zonnebloemolie of frituurpan tot 180 graden Celsius en bak de nacho cheese bites tot ze een mooi goudbruin jasje krijgen
Serveer de hapjes direct, want dan is de kaas nog heerlijk gesmolten!