Ga terug
Borrelplank

Borrelplank

Een handvat voor een goed gevulde borrelplank.
No ratings yet
Afdrukken Pin

Dit heb je nodig:

  • Blokjes oude kaas
  • Blokjes jonge kaas
  • 1 stukje Port Salut
  • 1 stukje brie
  • Spaanse fuet in dunne plakjes gesneden
  • Plakjes leverworst
  • Plakjes cervelaat
  • Trosjes rode druiven
  • Cocktailaugurkjes
  • Wraphapjes met gerookte kip, Heks'nkaas en rucola
  • Mini soepstengels knoflook of zeezout
  • Toastjes Dippers Van der Meulen
  • Verse aioli
  • Verse pesto
  • Heks'nkaas
  • Rauwkost komkommer, snoeptomaatjes, worteltjes

Zo maak je het:

  • Maak gebruik van kleine schaaltjes die je vult met de sausjes, augurkjes en dipstokjes
  • Zorg dat de schaaltjes niet bij elkaar staan, maar zijn verdeeld over de plank
  • Vul de lege ruimtes op met de tapas, doe dit lekker willekeurig, benut elk stukje van de plank!
  • Rode druiven doen het altijd goed op een plank, hiermee breng je sfeer op de plank
  • Hoe meer kleur op een plank, hoe beter. Ik gebruikte bijvoorbeeld verschillende gekleurde snoeptomaatjes
  • Leg naast de brie en port salut een mesje voor het afsnijden
  • Verder had ik nog krokante naturelchips, notenmix en stokbrood bij de borrel toegevoegd