Doe melk en water in een pannetje en verwarm dit tot de kou er van af is en giet dit in een kom en voeg de gist en suiker toe, roer door met een houten lepen en laat dit voor circa 15 minuten staan tot de gist is gaan werken en het hele mengsel bubbelt
Meng nu het zout door de bloem en voeg dan het gistmengsel, gesmolten boter en de eieren toe en kneed dit tot een deeg, het kan nog erg plakkerig zijn, dit hoort zo!
Stort het deeg op een met bloem bestoven werkblad en kneed het deeg nog even kort door, leg het deeg daarna weer in een kom met een beetje olie, dek af en laat het rijzen tot het in volume is verdubbeld (circa 60 minuten)
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een plak van circa 1 cm dikte en steek hier rondjes uit tot het deeg op is, leg deze rondjes op de bakplaat en dek af met plastic folie, laat 30 minuten rusten
Giet de zonnebloemolie in de pan en verhit dit tot 180 graden Celsius en doe de kaneelsuiker in een diep bord
Bak de balletjes tot ze mooi goudgeel zijn, laat ze even uitlekken en rol dan door de kaneelsuiker