Vet de ramekins in met bakspray, laat deze uitlekken, doe wat cacao in de ramekins en zorg ervoor dat het hele vormpje bestoven is met cacao
Verhit de oven voor op 200 graden Celsius
Smelt de roomboter en chocolade au bain marie
Klop de eieren en eidooiers samen met de suiker en vanille tot een luchtig, geel beslag
Spatel de gesmolten chocolade en boter door het eimengsel
Doe als laatste de bloem samen met het zout en cacaopoeder bij het beslag en spatel dit voorzichtig er door heen
Vul de ramekins tot de helft met het beslag, doe 1 á 2 tl van de hazelnootpasta in het midden en dek af met een beetje van het beslag
Bak de cakejes circa 11 minuten in een voorverwarmde oven (nogmaals, probeer vooral wat voor jou oven het beste werkt!)
Maak het cakeje van de rand los met een mes en stort het vervolgens op het bordje en bestuif met poedersuiker
Laat niet te lang staan, want dan stolt de middenkern