Snijd de koude boter in blokjes en wrijf met de handen dit door de bloem tot een kruimelig deeg
Voeg de suiker, de kardemom, het anijszaad, de nootmuskaat, de sinaasappelsnippers, het ei en het water toe en kneed kort tot een samenhangend deeg
Wikkel het deeg in plastic folie en laat circa 20 minuten koud worden in de koelkast
Snijd het spijs in kleine blokjes en meng deze met de citroenrasp en ei tot een klontvrije massa
Bekleed een bakplaat met een wat hoog opstaande rand met bakpapier
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
Verdeel het deeg in 2 stukken en rol deze uit op een bebloemde werkvlak tot een grootte van de bakvorm
Leg voorzichtig een plak op de bodem, beleg deze met de spijs en dek af met de tweede plak deeg, prik voorzichtig wat gaatjes in de bovenkant
Bak de koek in 30 minuten gaar totdat de randen iets bruin zijn, laat helemaal afkoelen, verwijder de koek uit de bakvorm