Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat, verwarm de oven voor op het aantal graden zoals de verpakking van het bladerdeeg aangeeft
Prik met de vork veel gaatjes in het bladerdeeg zodat het bladerdeeg niet opbolt in de oven
Bak de bladerdeeg gaar totdat ze goudbruin eruit zien, laat ze daarna goed afkoelen
Snijd 2 ‘taartpuntjes’ uit 1 plakje bladerdeeg met een broodmes
Verwarm de glazuur in een pannetje en breng op kleur met de kleurstof, roer goed zodat al het glazuur vloeibaar is
Besmeer de puntjes bladerdeeg met het glazuur en versier met de spikkels
Klop vervolgens de slagroom samen met de mascarpone en suiker tot een stevig en luchtig room
Besmeer de afgekoelde vlaai met een laagje slagroom en versier de vlaai daarna met 10 toefjes
Beleg de toefjes slagroom met de puntjes bladerdeeg trapsgewijs en spuit in het midden van de vlaai nog een toefje en versier dit met bijvoorbeeld een chocolaatje